Liefde & Haat – Een complexe relatie met Frankrijk

Tja, Frankrijk is een land waar heel veel verschillende dingen bij elkaar komen. Zo heb je een van de grootste wereldsteden genaamd Parijs, een van de bekendste pretparken (Disneyland) maar tegelijkertijd veel cultuur, natuur en natuurlijk wintersport in de Alpen.

Via Wolterworld kwamen we een leuke en interessante video tegen die laat zien wat er nou zo leuk en minder leuk is aan Frankrijk. We kennen allemaal het probleem van de taal. Wie geen Frans spreekt maar toch naar Frankrijk wil doet er vaak goed aan om in ieder geval een paar basis dingen te leren om het leven zo net wat makkelijker te maken.

Een stokbrood kopen bij de lokale bakkerij kan zomaar je dag maken of breken. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer typische dingen zoals het verkeer. Helaas zijn er maar weinig mensen die met de auto naar Frankrijk zijn gegaan om de auto ook weer in perfecte staan mee terug naar huis te nemen.

In de video hieronder een uitgebreide (Engelse) beschrijving van dingen die je haat en waar je van houdt als het op Frankrijk aankomt.

Privacy Policy