La vie est belle

Frankrijk, een van de meest geliefde vakantielanden van Nederlanders. Of het nou komt door het adembenemende landschap, de luxe en prachtige havens, de gezellige en sfeervolle terrasjes en restaurantjes of door de schilderachtige straatjes, de lekkerste kazen en prachtige wijnen, ieder jaar weer vertrekken duizenden Nederlanders richting het mooie zuiden.

Maar als alles zo mooi blijkt, hoe maak je dan ooit een keuze? Frankrijk heeft talloze populaire gebieden en steden die het bezoeken zowel in de winter- als zomermaanden waard zijn. Hoewel er mensen zijn die in de auto stappen, gaan rijden en ‘wel zien waar ze uitkomen’, is dit niet voor iedereen weggelegd. Het is verstandig om vooraf te beslissen welke gebieden je graag zou willen zien of in welk specifiek gebied je wilt verblijven. Ga je met de auto, met het vliegtuig, met de bus? Ook deze keuzes brengen gevolgen met zich mee.

Een advies is om, de meestal gratis, reisgidsen over Frankrijk te bestellen. Op deze manier kun je thuis met een kop thee of een lekker glas wijn in je hand aan tafel genieten van de vakantie die wellicht in aantocht is. Beeld je in dat je over een paar maanden op een zomeravond in Frankrijk, met een prachtig glas rode wijn in je hand en lekkere hapjes voor je aan lange Franse houten tafels aan het genieten bent van de rust, de schoonheid of de gezelligheid van de mensen om je heen. Is het al zover? Bon voyage!

 

Privacy Policy