Vakantiekaartje sturen

Zoals zoveel dingen bij elkaar horen en niet te onderscheiden zijn, zo heeft een vakantie in Frankrijk er ook een aantal. Wat te denken van de ontbijtjes met vers, warm stokbrood en smeerkaas? Of de verse croissants in het winkeltje op de camping, waar de geur je van een afstand al tegemoet komt? De Franse zinnetjes die je uit je hoofd leert om je naam te kunnen vertellen: Je m’appelle, of het zinnetje om uit te leggen dat je geen Frans spreekt (in perfect en vloeiend Frans): Je ne parle pas francias…

Ook Parijs hoort bij Frankrijk al zul je tijdens de vakantie eerder in het zuiden van het land te vinden zijn dan in de grote populaire stad. Steden aan de Middellandse zee zijn razend populair in de zomer en denk eens aan Cannes, de C’ote d’azur etc.

Dan is er nog eens ding dat tijdens een vakantie in Frankrijk niet kan en mag ontbreken, namelijk de kaarten richting het thuisfront. Kaartjes naar opa’s en oma’s, vrienden en familie om te laten weten dat het goed gaat, hoe mooi het daar is en hoe leuk jullie het hebben.

Je hebt de leukste en mooiste kaarten in vakantielanden zoals Frankrijk, denk eens aan de azuurblauwe zeeën met witte stranden of denk eens aan de Eifeltoren of aan die leuke discotheek of dat mooie restaurantje, alles is mogelijk. Natuurlijk kun je ook zelf kaarten maken, een kaart van jullie zelf, van een afgedrukte foto of van die leuke camping, eigen kaarten maken kost tijd, maar je krijgt er ook wat voor terug.

Wat je ervoor terug krijgt? Hele vrolijke opa’s en oma’s die niet kunnen wachten om jullie terug te zien, maar vooral mee dromen met dat wat ze zien op de kaart!

Privacy Policy